Güle güle Barış

Güncelleme Tarihi:

Güle güle Barış
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2007 00:00

Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun cenazesi, dün Bartın'ın Amasra İlçesi'nde kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Video - Barış Akarsu'dan göz yaşartan klip: "Ne Olur Islak Islak Bakma Öyle"

Güle güle Barış

Hatice Akarsu-Merve Sevi

Barış Akarsu'nun cenazesinden fotoğraflar için tıklayın

Barış Akarsu'nun fotoğrafları için tıklayın

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi Torba Kavşağı'nda iki arkadaşıyla birlikte geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı Özel Bodrum Hastanesi'nde 5 gün ölüme direndikten sonra yaşamını yitiren şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu memleketi Bartın'ın Amasra İlçesi'nde toprağa verildi. Sürekli gözyaşı döken kalabalığın ardından dua okuduğu Barış Akarsu, Cem Karaca'nın "Islak ıslak" şarkısıyla uğurlandı. Amasra'daki İskele Camisi'nin önüne getirilen Akarsu'un karanfillerle süslü tabutunun üzerine annesi Hatice'nin isteği üzerine havlu ve
/images/100/0x0/55eb4db7f018fbb8f8b8932a
seccade konuldu. Anne Hatice ve baba Selahattin Akarsu, çocuklarının tabutuna sarılarak ağladı. Akarsu'nun, anneannesi ile babaannesinin yanı sıra yakınları da sinir krizleri geçirdi. Anneanne Nazire Kökdemir, "Yavrum sen buraya yakışmıyorsun. Güzel dişlim" diyerek ağladı. Cenaze namazının kılınması sırasında imam, cemaate yönelik, "Ailesinin isteğiyle Akarsu'nun cenazesi tekbir ve dualarla taşınsın. Alkış istemiyorlar" dedi. Cenaze namazının kılınmasından sonra sanatçının tabutu bir süre omuzlarda taşınarak Amasra Belediyesi'nin cenaze aracına konuldu. Akarsu'nun posterlerinin açıldığı kortejde yer alan vatandaşlar, sanatçının seslendirdiği "Islak Islak" şarkısını söylediler.

Haberin Devamı

Güle güle Barış
                                                                    Hatice Akarsu-Selahattin Akarsu

Amasra'daki vatandaşlar, gözyaşları içinde yol kenarında uzun koridorlar oluşturarak cenaze aracına karanfiller attılar. Amasra Şehir Mezarlığı'na getirilen Akarsu'nun cenazesi, yaşanan izdiham nedeniyle zorlukla defnedilebildi.

Haberin Devamı

Akarsu'nun annesi, oğlunun mezarına kürekle toprak attı. Babası da elindeki çiçekten koparttığı yaprakları mezarın içine bıraktı. Sanatçının mezarlığına gelen çok sayıda seveni dua etti. Cenaze törenine Akarsu'nun yakınları, Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Asım Kulak, sanatçının "Yalancı Yarim" dizisinde rol aldığı Merve Sevi ile bazı rol arkadaşlarının yanı sıra "Yabancı Damat" dizisinin başrol oyuncularından Özgür Çevik ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar ile çok sayıda kişi de cenaze törenine çelenk gönderdi. Amasra'daki reklam panolarına, Akarsu'nun "Kalbimizdesin" yazılı büyük posterleri konuldu.

 

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb4db7f018fbb8f8b8932e
Ereğli, Barış'ı unutmadı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde ünlü olmadan önce yerel televizyon ve radyolarda program yapan, barlarda şarkı söyleyen Barış Akarsu'nun anısını yaşatmak için dün başlayan "Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali"nde dev poster asıldı. Ereğli Belediyesi'nin, Atatürk Kültür Merkezi'nin cephesine astığı Barış Akarsu posterinin altına da, "Seni Asla Unutmayacağız" yazısı yazıldı. Sertan AYDEMİR / (DHA)

 

 

 

 

 

 

Güle güle Barış
Barış fotoğraflı formalarla maça çıktılar

Zolguldak'ta düzenlenen futbol turnuvasında, Soğukspor Takımı, şarkıcı Barış Akarsu’nun fotoğrafının bulunduğu "Unutmayacağız" yazan forma ve kollarındaki siyah bantlarla maça çıktı. Barış Akarsu için karşılaşma öncesinde saygı duruşunda bulunuldu. Taraftarlar ellerindeki Barış fotoğrafları ile saygı duruşuna katıldı. Aydın ARSLANYILMAZ / (DHA)

 

 

 

 

 

 

/images/100/0x0/55eb4db7f018fbb8f8b89332
Sahilde Barış şarkıları

BODRUM'da geçirdiği trafik kazası sonucu, 5 gün yoğun bakımda yaşam savaşı veren ve dün yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu'nun hayranları ve arkadaşları, önceki akşam Bartın'ın Amasra plajında toplanıp ateş yaktılar. Gece boyunca, gitar eşliğinde onun parçalarını seslendiren yaklaşık 250 kişilik kalabalık, "Barış ölmedi, kalplerimizde yaşıyor" sloganı attı.

 

 

 

 

 

 

Güle güle Barış
ANNESİ VE KIZKARDEŞİ BAYILDI
Oğlu Barış Akarsu’yu kaybetmenin acısını yaşayan anne Hatice Akarsu, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktüğü . Bir ara fenalaşıp bayılan Hatice Akarsu’yu yakınları kucaklaranı alarak cami avlusundan çıkardı. Barış'ın teyzesi Nesrin Kökdemir de sinir krizleri geçirerek bayıldı. Barış Akarsu toprağa verilirken hayranları mezarına toprak atmak için adeta yarıştı. Akarsu’nun mezarının üstü sevenlerinin getirdiği karanfillerle örtüldü. Baba Selahattin Akarsu, oğlunun mezarına karanfil yerleştirilirken gözyaşlarına hakim olamadı. Mezarlıktan ayrılmak istemeyen Selahattin Akarsu, “Oğlumun şu anda bana ihtiyacı var. Ben oğlumla konuşacağım. Mezarlığa Barış bayrağı koyacağım” dedi. Yakınları, baba Akarsu’yu teselli ederek mezarlıktan çıkardı.

 

 

 

 

 

 

 

10 BİN KİŞİ KATILDI
Nüfusu 6 bin 400 olan Amasra’da, Barış Akarsu’nun cenazesine yaklaşık 10 bin kişi katıldı.
Amasra'nın cadde ve sokakları cenaze törenine gelen Barış Akursu'nun hayranlarıyla tıklım tıklım doldu.

 

Güle güle Barış

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!